Zelfs nadat de ziekte is genezen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het is niet moeilijk om de ulceratie van de onderste extremiteit te diagnosticeren. Typische locatie in de lagere delen van de onderste ledematen, de aanwezigheid van trofische stoornissen en veneuze stasis vergemakkelijken de diagnose.

Het stadium van ulceratieveranderingen wordt bepaald door niet-invasieve Doppler-echografie en in het geval van verdenking van trombose wordt flebografie aanbevolen, vooral voor spataderchirurgie.

Bij de differentiaaldiagnose van de ulceratie van de onderste ledematen moet alleen rekening worden gehouden met de ulceraties van de onderste ledematen die zich als gevolg van andere ziekteveroorzakende factoren ontwikkelen.

De behandeling van stasiszweren zal helpen

Stasiszweren worden lokaal of operatief behandeld. De eerste methode maakt gebruik van desinfecterende kompressen, in gevallen van overvloedige en olieachtige afscheidingen, is het ook nuttig om alle desinfecterende aërosolen, zalven die antibiotica bevatten te gebruiken en wanneer overmatig graan aanwezig is, kan lokaal gebruik van zilvernitraat nuttig zijn.

Een bijzonder goed therapeutisch effect bij de behandeling van zweren in de onderste ledematen wordt bereikt door middel van verbanden die de secretie en de zogenaamde “antioxidantverband” absorberen. compressie-polsbandjes met desinfecterende preparaten. De frequentie van verandering van verbanden hangt af van de ernst van de lekkage van afscheidingen uit de getroffen gebieden.

Chirurgische behandeling van onderbeenzweren bestaat uit het verwijderen van spataderen na het reinigen van de zweer. De behandeling behandelt ook de veranderingen die worden waargenomen in het slagadersysteem, en soms is het noodzakelijk om operatief verwijderde ulcera te verwijderen met behulp van auto-transplantatie van de huid.

Complicaties van lokale behandeling van ulcera van de onderste ledematen kunnen de ontwikkeling van algemene allergische huiduitslag omvatten, als gevolg van gevoeligheid voor de toegediende preparaten in de loop van ulcera van de onderste ledematen. De lokale allergische reactie ontwikkelt zich vaker, direct in de buurt van de laesies.

Prognose van ulcera van de onderste ledematen

Prognose in de zweren van de onderste ledematen is grotendeels afhankelijk van de eliminatie van de oorzaak van de laesies. Zelfs na het genezen van de ziekte, als vasculaire abnormaliteiten niet worden geëlimineerd, kan de ziekte snel opnieuw voorkomen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*