Vloeistof dit of is nog steeds aanwezig

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Pleurale verklevingen zijn de meest voorkomende complicaties van exsudatieve pleuritis. In de beginfase van de verklevingen zijn de twee pleura- en wandplaten verdikt en verstopt, en vervolgens valt de vezel af op hun oppervlak.

Uitgebreide pleurale fibrose schaadt longventilatie en draagt bij tot bronchiale dilatatie. Vervuiling is meestal een complicatie na de aanwezigheid van een vloeistof in de pleuraholte. Deze vloeistof is nog aanwezig of is al in andere delen van het lichaam opgenomen.

Symptomen van pleurale verklevingen

Symptomen van pleurale verklevingen:
– thorax, ophalen van de bezette helft van de borst;
– verzwakking van de stem die trilt;
– gedempt of gedempt rinkelend geluid;
– slecht beweegbare lagere longgrenzen;
– verzwakt vesiculair geruis;
– knettert in de lagere delen van de longen.

Behandeling van pleurale verklevingen

De behandeling van pleurale adhesies is gebaseerd op de behandeling van de ziekte die deze veroorzaakt. Antibiotica tegen Streptococcus pneumoniae worden meestal intraveneus of lungwise toegediend.
Monika Kozak

– Algemene diagnose van inwendige ziekten “, E. i A. Brush, ed. PZWL, Warschau.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*