Scheerbaarheid Aortic Pledges

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Insufficientia valvulae aortae (regurgitatie van de aortaklep) is een hartafwijking, die bestaat uit bloedretractie tijdens hartdiastole van de aorta (hoofdslagader) naar de linker hartkamer als gevolg van niet-klinische aortacrescentieklepblaadjes. De meest voorkomende complicatie bij dit defect is cardiovasculair falen en bacteriële endocarditis.

Aorta

Aorta is de belangrijkste en grootste slagader van het lichaam. Het voorziet het hele systeem van arterieel bloed dat rijk is aan zuurstof.

De aorta verlaat het linker ventrikel en bij de uitgang van het linker ventrikel is uitgerust met drie sikkelvormige kleppen. De aortakleppen zijn gemaakt van sikkelvormige membranen – vandaar de naam.

Ze laten bloed van de linker hartkamer naar de hoofdslagader stromen en voorkomen dat het bloed terugschuift van de aorta naar de linker hartkamer tijdens de samentrekking door plotseling dichtslaan en aanhalen van de sikkelblaadjes. De aortakleppen zijn dikker en sterker dan de halvemaan-kleppen in de longslagader vanwege de hogere bloeddruk in het linkerventrikel (grote bloedsomloop).

Oorzaken en beloop van regurgitatie van aortaklep

De oorzaak van aortaklep regurgitatie is de schade. Factoren die schade aan de aorta-sikkelklep kunnen veroorzaken, zijn: ………………………………… ………………………………………….. ………………………………………….. …………………………………….
– een voorgeschiedenis van reumatische aandoeningen,
– syfilis,
– bacteriële endocarditis,
– hartletsel,
– of als een aangeboren afwijking.

Als gevolg van een hartafwijking zoals regurgitatie van de aortaklep, treden lekken in de linker hartkamer en retrograde bloedafvloeiing van de aorta naar de linker hartkamer op. Als gevolg van het aortische bloed dat in het bloed stroomt dat uit het atrium in de linker hartkamer stroomt, neemt de druk toe en neemt het diastolische volume van de linker hartkamer toe.

In een economische levensstijl kan een sterke samentrekking van de linker hartkamer en een verlengde uitstootperiode zelfs een hoge klepregurgitatie compenseren. Daarom kunnen patiënten geen symptomen voelen. In de loop van de ziekte treedt echter langzamerhand significante hypertrofie op van de linkerventrikel – de zogenaamde “linkerventrikel”. hart van wole (cor bovinum).

Symptomen van regurgitatie van aortaklep

De meest voorkomende symptomen van regurgitatie van aortaklep zijn: aortaklep regurgitatie, aortaklep regurgitatie, aortaklep regurgitatie:
– Sterke hartslag,
– een gevoel van kortademigheid,
– duizeligheid en flauwvallen (geassocieerd met cerebrale ischemie),
– Coronaire pijn.

De aanvullende tests moeten concluderen:
– uitbreiding van de linker hartkamer,
– diastolisch amaril (zacht, hoog tonend vermogen),
– inslag van de top, opheffen, naar links en naar beneden glijden,
– Holosystolic ritselt boven de top,
– De ernstige aandoening wordt bewezen door een ruis van het systolische ejectietype over de basis van het hart,
– Austin-Flinta ritselt over de punt (diastolisch of pre-huidgerust)
– hoge en snelle hartslag – de zogenaamde “hoge hartslag”. hartslag van Corrigan ,.
– typische zeer lage bloeddruk (zelfs onder de 60 mm Hg) met normale systolische druk. Hierdoor worden de perifere vaten wazig, met mogelijk een Musset-symptoom.
– Hill-symptoom – hogere systolische druk op de femorale slagader dan op de schouder,
– Double tone Trauble – een luide systolische en diastolische toon over de femorale slagader,
– hartslag op de bloembladen van tweekleppige weekdieren, lippen of nagels (gemanifesteerd door afwisselend vervagen en rood worden),
– symptoom van Durozier – systolisch en diastolisch geruis van de femorale slagader, kenmerkend bij lichte druk met een stethoscoop,
– kenmerken van de linkerventrikeloverbelasting in de ECG-test.

Diagnose van regurgitatie van aortaklep

De diagnose van regurgitatie van aortakleppen is voornamelijk gebaseerd op de volgende factoren
– een radiologisch onderzoek om de uitbreiding van de linker hartkamer aan te geven,
– een verklaring in een interview met de bovengenoemde perifere symptomen,
– duidelijke tekenen van overbelasting van de linker ventrikel in de ECG-test.

Behandeling van regurgitatie van aortaklep

Behandeling van regurgitatie van aortaklep is conservatief. Bij patiënten met syfilis-etiologie wordt anticlaillaire behandeling gebruikt en is de behandeling gebaseerd op reumatisch bloed gebaseerd op het voorkomen van recidieven van reumatische aandoeningen.

De chirurgische behandeling van regurgitatie van aortaklep wordt uitgevoerd bij patiënten met ernstige regurgitatie en falen van de bloedsomloop door kunstmatige hartklepimplantatie.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Aortaklep regurgitatie

qubik128 | 2009-09-18 20:27

Is de operatie veilig?
Wat zijn de kosten van minder?

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*