Overmatige mediastinale systolische functie van de baarmoeder

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Onder normale omstandigheden begint de cervicale verwijding elke 10-15 minuten en eindigt elke 3-5 minuten, duurt 30 seconden of meer en heeft een intra-uteriene druk van ongeveer 40 tot 50 mm kwik (mm Hg). Ze komen elke 3-4 minuten voor tijdens de periode van directe geboorte en worden gekenmerkt door een iets hogere spiraaltje.

Wanneer u een samentrekkend baarmoederdisfunctie ziet, zorg er dan voor dat de bevalling mogelijk en veilig is in uw klinische geval. In veel situaties wordt de beoordeling uitgevoerd tijdens de zwangerschap of aan het begin van de bevalling.

Omdat de bevalling een uiterst dynamisch proces is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de omstandigheden voor de bevalling niet worden veranderd en dat er geen noodzaak is voor een keizersnede.

Overmatige samentrekking van de baarmoederspier wordt veroorzaakt door overmatige samentrekkingen (wanneer de intraoculaire druk hoger is dan 80-90 mm kwik) of te frequente contracties (wanneer er 4 of meer samentrekkingen zijn tijdens de ontsluitingsperiode van 10 minuten).

Verhoogde rustspanning van de baarmoederspier

Verhoogde rustspanning van de baarmoederspier wordt tonische samentrekkingen genoemd. In deze vorm overschrijdt de druk die wordt waargenomen tussen de afzonderlijke weeën de normale waarden.

Verhoogde rustspanning van de baarmoederspier wordt veroorzaakt door passieve, verhoogde spanning, b.v. door de aanwezigheid van een hypotensie in de baarmoeder. in het geval van meerlinggeboorten of meerlingzwangerschappen. Zelfs in situaties waar buitensporige systolische activiteit optreedt, neemt de rustspanning weer toe.

Behandeling van buitensporige systolische functie van de baarmoeder in de baarmoeder

Bij de behandeling van overmatige systolische functie en tonische contracties werden preparaten met een tokolytisch effect gebruikt, b.v. fenol. In het geval van het naast elkaar bestaan van een te hoge rustspanning, wordt het aanbevolen krimpmiddelen toe te dienen, bijvoorbeeld: a) een d) een bloeddrukmeter, b) een bloeddrukmeter en c) een bloeddrukmeter. oxytocine om contracties te induceren.

Diastolische middelen – spasmolytica – werken voornamelijk op de baarmoederhals en veroorzaken ontspanning, hun belangrijkste functie is de uitbreiding ervan.
Mariusz Kłos

– Obstetrie en Gynaecologie “, ed. Wetenschappen Grzegorz H. Bręborowicz, ed. PZWL Medical Publishing House, Warschau.
– Praktische obstetrie en obstetrische operaties “, ed. Pschyrembel Willibald, Dudenhausen Joachim, Ed.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*