Niet-specifieke bacteriële vaginale infectie

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Niet-specifieke bacteriële vaginale infectie is een ziekte die zeer vaak geen symptomen van ziekte vertoont, ondanks zijn hoge prevalentie. Soms wordt deze infectie toegepast op de colorectale of vaginale schimmelontsteking, maar dan wordt er geen antimicrobiële behandeling genomen.

Redenen voor niet-specifieke bacteriële vaginale infectie

De afwezigheid van symptomen na antischimmel- of schimmelwerende behandeling vereist gedetailleerd onderzoek voor niet-specifieke bacteriële vaginale infectie.

Deze ontsteking wordt meestal veroorzaakt door bacteriën: Gardnerella vaginalis, Corynebacterium vaginalis en bacteriën behorend tot de familie Bacteroides, Prevotella, Peptostreptococcus of Mobiluncus.

Diagnose van niet-specifieke bacteriële vaginale infectie

De diagnose van niet-specifieke vaginale bacteriële infectie is gebaseerd op de kenmerken van vaginale secretie (pH boven 4,5, onaangename visgeur, grijs of melkachtig van kleur, homogene uitscheiding, microscopische aanwezigheid van de zogenaamde “bacteriën”). “De belangrijkste componenten van het proces zijn: de” urinekanaalcellen “(vaginale epitheelcellen omgeven door bacteriën).

Behandeling van niet-specifieke bacteriële vaginale infecties

Behandeling is gebaseerd op de toediening van antimicrobiële farmacologische middelen (bijvoorbeeld clindamycinen).
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*