National Germplasmamiddelen Laboratorium, Beltsville, Maryland

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

In principe kan de consument er echter vanuit gaan dat het fruit afkomstig is uit de Ningxia-vallei in China - de regio waar de meeste vruchten worden geteeld. 99 procent van alle bessen is afkomstig uit de Ningxia-vallei in China.Zhi-Yun Zhang, Anmin Lu, William G. D' Arcy: Solanaceae.: Lyciumbarbarbarbarbarbarbarbarum, p. 303 - dezelfde tekst online als gedrukt werk, In: Wu Zheng-yi, Peter H. Raven (ed.): Flora van China.Helmut Pirc: Encyclopedie van wilde vruchten en zeldzame fruitsoorten.Bovendien bevatten gojibessen polysachariden en carotenoïden (natuurlijke kleurstoffen), die het immuunsysteem positief kunnen ondersteunen en het energieniveau verhogen.Gojibessen bevatten zeer unieke fytonutriënten en antioxidanten (luteïne en zeaxanthine), die een zeer positief effect hebben op gezonde ogen en het zenuwstelsel.Dus in plaats van uw appels te schuren en gojibessen te eten, kunt u uw groenten en fruit schoonmaken met frisdrank, ze samen met hun schil eten en zo een evenwichtige, regionale voeding eten.Seizoen: Gedroogde gojibessen zijn beschikbaar in alle seizoenen; verse gojibessen zijn beschikbaar van eind juni tot september.) Voeg gojibessen toe aan een pot met groene thee, bijv. Longjing-thee of zwarte thee, bijv. Keemun-thee, het geeft een zeer aangename, licht zoete en fruitige smaak.Onze gojibessen zijn slechts minimaal verwerkt.

Wat u ook kiest, uw lichaam zal u in ieder geval bedanken voor de regelmatige consumptie van gojibessen.Natuurlijk: De Goji bes is geen wonder plant en het kan alleen het functioneren van de lichaamsprocessen ondersteunen en verbeteren in een over het algemeen gezonde levensstijl.De bes wordt beschouwd als een remedie tegen oogziekten, het zou het immuunsysteem versterken en zelfs kanker helpen bestrijden - in preventie en behandeling.Om deze reden, door de manier, bessen verkocht als? Tibetaans of? of? uit de Himalaya' s, zijn ook duurder dan bessen zonder aanduiding van oorsprong.Natuurlijke ingrediënten uit biologisch gecertificeerde teelt zijn voor het organisme verdraaglijker en kunnen gemakkelijker worden opgenomen dan synthetisch behandelde actieve ingrediënten.Dan is het tijd dat ik je vertelde over de gojibes.Mensen uit Centraal-Azië houden en waarderen de gojibessen zo veel dat ze elk jaar verschillende vakanties vieren ter ere van de gojibessen.Al in januari kunt u de gojibes aan uw vensterbank toevoegen.De gojibes is het wonderproduct van de natuur dat de veroudering tegengaat.

De fenegriek is een sierplant en de vruchten worden zowel in de Chinese keuken als in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt.In deze regio's zijn gojibessen van oudsher een integraal onderdeel van de Chinese geneeskunde.Uit onderzoek van het Chemical Veterinary Inspection Office Stuttgart in heel Duitsland bleek dat 12 van de 13 geteste Goji-bessen uit de conventionele teelt werden verwerkt en verontreinigd met pesticiden en gewasbeschermingsmiddelen.Gojibessen worden over het algemeen beschouwd als zeer goed verdragen en verteerbaar.Veel mensen genieten van de gojibessen als een gezond tussendoortje voor tussendoor.De Goji-fabriek heeft echter een andere strategie om te overleven of te verspreiden.Biologische gojibessen kunnen alleen online worden gekocht en hebben nog niet de biologische supermarktketens van vandaag bereikt.In tegenstelling tot deze laatste is de Goji-struik echter sterk en kan hij dus in Centraal-Europese regio's worden geplant.?Zoveel uitbundigheid maakt je wantrouwig.In zonnige gebieden in Europa kunnen nu ook goede bessen worden geteeld en geoogst.

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt anders wordt het product zo spoedig mogelijk verzonden.Volgens een studie uitgevoerd door de Voedselveiligheidsautoriteit Stuttgart in 2010 bevatte Gojibeeren gemiddeld 12,9 bestrijdingsmiddelen - ons eigen onderzoek van de Duitse groothandelaren heeft vergelijkbare resultaten opgeleverd.Evenzo moeten mensen die medicijnen innemen echter ook aandacht besteden aan andere medicijnen.Zoek geschikte producten voor de trefwoorden hieronder.Wetenschappers hebben een mengeling van mineralen en sporenelementen ontdekt, evenals vele andere vitaminen en andere bekende en tot nu toe onbekende vitale stoffen, die niet in deze concentratie is ontdekt.Maar de inhoud is hetzelfde.Helaas leidt dit ook tot duizelingwekkende prijzen.Enhalten is ook -sitosterol, een cholesterolachtige fytosterol, die het vetgehalte van het bloed kan verlagen en een gunstig effect heeft op de uitbreiding van de prostaat.Getest vrij van bestrijdingsmiddelen - elke partij wordt getest in een onafhankelijk laboratorium in Duitsland.Daarnaast wordt de Maqui-bes ook gebruikt in de voedingssupplementen industrie.

GojiBerry500

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*