Lucht in de holte Komt overeen met de atmosferische druk

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Pleurale regurgitatie is de aanwezigheid van lucht in de pleuraholte. Lucht kan dit gebied binnenkomen via verschillende routes, zoals: pathologische verbinding van het borstvlies met de luchtwegen (onderbreking van viscerale pleurale continuïteit) of met het borstoppervlak (trauma, longziekten, spontaan proces, medische actie).

Soorten vlekken

Recht detachement (gesloten onthechting) – beschadigd longoppervlak waardoor losraken was gesloten. De lucht komt een keer in de pleura en neemt niet toe.

Open mond – Een gat in de borstwand of de broncho-pulmonaire fistel maakt het mogelijk dat lucht het borstvlies binnenkomt tijdens inhalatie en ontsnapt tijdens expiratie. De lucht in de holte komt overeen met de atmosferische druk. Dit maakt ademend vermogen zeer krachtig.

Ventilatie regurgitatie (klepregurgitatie) – heeft een klepmechanisme dat cyclische toename van luchtvolume in de pleuraholte veroorzaakt zonder de mogelijkheid van verwijdering ervan. Het verhogen van de hoeveelheid lucht in de pleura bij elke inspiratie verhoogt de ineenstorting van de longen, en de beweging van het mediastinum veroorzaakt sterke kortademigheid, soms zelfs instorting.

Symptomen van pleurale reflux

De symptomen van pleurale reflux omvatten
– een plotselinge verschijning van dyspnoe,
– pijn en borstprikken,
– een hoestreflex,
– cyanose, flauwvallen,
– complicaties van de bloedsomloop – tachycardie, shock, drukval – in het ontluchtingsgat,
– kneden van de bezette zijde van de borst, bekleden van de borst,
– de verplaatsing van de mediastinale organen naar de andere kant,
– een heldere ruimte zonder longpatroon dat de ondergedompelde longen omringt,
– Drummergeluid bij dalen,
– Respiratoir geritsel is niet hoorbaar.

Behandeling van pleurale loslating

In de luchtwegen moet de long worden verwijderd door een directe pleurale punctie. Bovendien is de patiënt in ernstige toestand voorzien van pleurale drainage. CzAsami, in geval van een zeer kleine geur, die niet toeneemt, wordt alleen observatie van de patiënt aanbevolen. Men hoopt dan dat de lucht vanzelf zal worden opgenomen.
Monika Kozak

– Algemene diagnose van inwendige ziekten “, E. i A. Brush, ed. PZWL, Warschau.
– Internet voor tandartsen “, G. Oehler, W. H. Krause, ed. PZWL, Warschau.
– Gezondheidsencyclopedie “, Gazeta Wyborcza dagelijks, Warschau

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*