Het is noodzakelijk om de dosering van medicatie geleidelijk te verminderen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De diagnose van pemphigus vulgaris is gebaseerd op de klinische kenmerken van pemphigus vulgaris. Het is noodzakelijk om de aanwezigheid van overmatige papillaire structuren aan te tonen, voornamelijk gelegen in chronisch geïrriteerde gebieden waar zich uitstrijkende blazen zichtbaar zijn.

Bovendien wordt de diagnose van pemphigus vulgaris vaak ondersteund door het huidige symptoom van Nikolski (epidermiskruip tijdens de actieve periode van de ziekte onder invloed van wrijving) en het chronische verloop van de pemphigus vulgaris. De resultaten van histopathologisch onderzoek van de aangetaste huidsecties en de aanwezigheid van immunologische kenmerken van de ziekte zijn doorslaggevend.

Differentiële diagnose van vulgaris pemphigus

Bij het differentiëren van pemphigus vulgaris is het noodzakelijk om rekening te houden met verschillende ziekten met een vergelijkbaar klinisch verloop, in het bijzonder papillaire piodermie, waarbij geen pemphigus of Nikolsky-symptomen worden gevonden, geen huidletsels op de slijmvliezen aanwezig zijn en immunopathologische resultaten negatief zijn.

Bovendien kunnen de gist en het spoelend bromiet een vergelijkbaar klinisch verloop hebben, maar worden ze gewoonlijk gekenmerkt door een snel begin en begin van laesies, afwezigheid van mucosale betrokkenheid en associatie met de toediening van farmacologische preparaten.

Ook moet pemphigus vulgaris worden onderscheiden van platte syfilis die wordt waargenomen tijdens de syfilis (er zijn geen blaasjes aanwezig in de loop van de laatste syfilis en positieve serologische reacties worden aangetoond in laboratoriumtests, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen de twee entiteiten ziekte).

Behandeling van pemphigus vulgaris

Afhankelijk van de ernst van de symptomen van pemphigus vulgaris, worden verschillende behandelingsmethoden ondernomen. Uitgebreide en klinisch geavanceerde gevallen vereisen een intensieve therapie, in welk geval het raadzaam is systemische geneesmiddelen uit de groep glucocorticosteroïden toe te dienen, samen met preparaten die de immuunrespons van het systeem verzwakken, bijv .: de antibioticumtherapie van het lichaam met de antibiotica van het lichaam met de antibiotica van de antilichamen. cyclofosfamide .

Farmaceutica worden gebruikt gedurende een lange periode tot permanente remissie en afwezigheid van serumafwijkingen die werden waargenomen voordat de therapie werd geïmplementeerd. Het is noodzakelijk om de doses van geneesmiddelen geleidelijk te verminderen, omdat hun plotselinge stopzetting kan leiden tot het terugkeren van de symptomen van de ziekte.

In mildere vormen van pemphigus is lokaal management voldoende: desinfectiebaden, gebruik van aerosols met glucocorticosteroïden en antibiotica of met desinfecterende preparaten. Suspensies van glucocorticosteroïden met steriele middelen worden toegediend aan de slijmvliezen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*