Herpetische herpetische vulvaritis

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hepatitis vulgaris is een virale ziekte en is bijzonder gevaarlijk tijdens de zwangerschap – het kan leiden tot permanente veranderingen in de organen en systemen van het kind, in extreme gevallen kan het een miskraam veroorzaken.

Oorzaken van herpetische vulvaritis

De overgrote meerderheid van gevallen van herpesvulvagagitis wordt veroorzaakt door herpesvirus type I (het is ook verantwoordelijk voor terugkerende vormen van de ziekte) en slechts enkele procenten ontwikkelen zich als gevolg van infectie met herpesvirus type II, dat orale herpes veroorzaakt. In de loop van de ziekte ontwikkelen zich karakteristieke veranderingen in de huid van het vulva-gebied in de vorm van kleine en multifocale bubbels en lekt de beschadiging van de epidermislagen.

Patiënten melden pijnlijke problemen, problemen met urine-incontinentie. De temperatuur is verhoogd en de inguinale lymfeklieren zijn pijnlijk. De symptomen duren minder dan 2 weken, gedurende welke periode de infectie kan worden overgedragen.

Behandeling van herpetische vulvaritis

Hepatitis vulgaris kan worden behandeld met plaatselijke kleurstoffen, dit vermindert de symptomen, maar heeft geen significante invloed op de duur van de ziekte, terwijl geneesmiddelen die oraal worden toegediend met systemisch effect aciclovir omvatten. Dankzij deze therapie wordt de infectieperiode verkort, de genezing sneller en de symptomen niet significant slechter.
Mariusz Kłos

– Obstetrie en Gynaecologie “, ed. Wetenschappen Grzegorz H. Bręborowicz, ed. PZWL Medical Publishing House, Warschau.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*