Geneesmiddelen Neem de meeste van uw medicijnen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Symptomen van tuberculose zijn aanvankelijk verraderlijk. Dan veranderen ze in algemene en lokale symptomen. Kenmerken zijn: vermoeidheid, gevoel van desintegratie, verslechtering van fitheid, fysiek, anorexia, nachtelijk zweten, hoesten, bleek, bloedarmoede, rillingen, zweterige huid, pleurale pijn.

Tuberculose koorts neigt te verminderen en er zijn sub-koorts staten. Zes maanden na de infectie kan tuberculeuze pleuritis ontstaan. Aan de exsudaatzijde wordt het rinkelgeluid onderdrukt en het ademhalingsgeruis opgeheven of verzwakt.

De meeste gevallen zijn zelf genezen. Verkalking vindt plaats op de plaats van de eerder ontstane ontstekingsinfiltratie. In enkele gevallen kan acute profylactische tuberculose of door kaas veroorzaakte longontsteking voorkomen.

Het verloop van tuberculose wordt gekenmerkt door snelle progressie en vorming van gaatjes in de longen. De toestand van de patiënten is erg moeilijk, ze hebben vaak een overvloedig sputum en hoge koorts. Chronische vorm van tuberculose wordt gekenmerkt door cirrose van de gehele lobben en proximatie van het longweefsel. In het verloop van secundaire tuberculose kunnen de volgende organen betrokken zijn: huid, bijnieren, nieren, hersenen, wervelkolom.

Behandeling van tuberculose

Patiënten met tuberculose moeten een levensreddende levensstijl leiden, rationeel eten en veel uitrusten. Het is niet aan te raden om alcohol of rook te drinken. Rifampicine, isoniazide, streptomycine, ethambutol, prothionamide, pyrisinamide zijn de meest gebruikte geneesmiddelen.

Tijdens de behandeling worden twee maanden behandeling met vier geneesmiddelen gebruikt. Een set van twee medicijnen wordt de komende vier maanden ingenomen. Deze behandelingsperiode van zes maanden heeft een verwaarloosbaar risico op terugval.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*