Gender Differentiation Disorders

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Beide zijn trouw aan eierstokkanker en nucleair weefsel bij dezelfde persoon. Beide weefsels kunnen zich binnen één of minder vaak orgaan ontwikkelen, met aan de ene kant een eierstok en aan de andere kant een kern. In het overgrote deel van de gevallen zijn ook uitwendige geslachtsorganen van beide typen. Borstvergroting en menstruatiebloedingen komen vaak voor bij patiënten.

Vrouwelijke genetische seks wordt meestal gevonden, karyotype komt minder vaak voor en slechts een paar procent van de patiënten heeft mannelijke genetische seks. De behandeling is operationeel en hangt af van de identificatie van de patiënt en zijn of haar seksuele gedrag (mannelijk of vrouwelijk) en de aard (mannelijk of vrouwelijk) van het rijpingsproces en de aanwezigheid van genderspecifieke interne en externe geslachtsorganen.

Beide zijn zogenaamd vrouwelijk

Het belangrijkste criterium voor de diagnose van osteoartritis is de aanwezigheid van eierstokken en mannelijke uitwendige geslachtsorganen. De meest voorkomende oorzaak van deze aandoening is aangeboren adrenale hypertrofie en minder vaak: gebruik van geneesmiddelen met androgene effecten, tumoren die bepaalde hormonen afscheiden en aangeboren tekort aan aromatase-enzym (geassocieerd met mutaties in genen).

Ingebouwde bijnierhypertrofie wordt veroorzaakt door de afwezigheid of aanzienlijk verminderde hoeveelheid enzym die betrokken is bij de processen van bijnierhormoonvorming – cortisol. Vanwege de onderbreking van de metabolische route die leidt tot de vorming van dit hormoon in verschillende stadia, treden overmatige androgenen en cortisoldeficiëntie op. De ziekte manifesteert zich daarom bij meisjes door de aanwezigheid van mannelijke geslachtsorganen, terwijl de inwendige organen vrouwelijk zijn.

Een andere oorzaak van ogenschijnlijk vrouwelijke onverschilligheid – het gebruik van drugs met androgene effecten – is dat ook mannelijke uitwendige geslachtsorganen verschijnen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de zwangere vrouw de drugs danazol of progestagenen gebruikt. De diagnose in dit geval wordt bepaald door de voorgeschiedenis en niet-assipilatie van postpartumlesies evenals de correcte resultaten van hormonale tests en de juiste ontwikkeling van het pasgeboren kind. Chirurgische correctie van de geslachtsorganen wordt toegepast in de behandeling.

Beide, naar verluidt mannelijk

Van beide mannen wordt verondersteld dat ze verband houden met de aanwezigheid van kernen en vrouwelijke uitwendige (soms interne) geslachtsorganen. Dit type afwijking treedt op in de loop van androgeen ongevoeligheidssyndroom, als een resultaat van defecten in de synthese van testosteron en in kernsensitiviteitsyndromen tot gonadotropines.

Momenteel omvat de groep van het androgeen ongevoeligheidssyndroom de volgende ziekten: testicular feminisation syndrome (het is de oorzaak van 10 procent van het totale aantal teelballen in de groep). gevallen van primaire menstruatie, van de symptomen die er zijn: de aanwezigheid van een korte, blinde vagina, gebrek aan baarmoeder en eileiders; de borstklieren zijn goed gevormd), gedeeltelijk gebrek aan gevoeligheid voor androgenen (anders onvolledig syndroom van feminizing testikels, waarbij de behandeling afhangt van het type en de ernst van de symptomen) en congenitale deficiëntie van het enzym 5-alpha-reductase (gekenmerkt door abnormale urethra en vaginale ontwikkelingsachterstand waargenomen bij de geboorte).

Defecten in de synthese van testosteron kunnen betrekking hebben op elk van de drie enzymen die betrokken zijn bij de omzetting van cholesterol in testosteron. Ze manifesteren zich in een onverschilligheid van verschillende intensiteit. De diagnose is gebaseerd op gespecialiseerde laboratoriumhormoontests.

Gonadotropine ongevoeligheid van testikels is ook een erfelijke ziekte. Het is geassocieerd met een genetisch defect dat resulteert in een abnormale receptor voor het luteïniserend hormoon. Dit syndroom omvat uitwendige vrouwelijke of neutrale geslachtsorganen, evenals cryptorchidisme (geen afdaling van de testikels naar het scrotum) en hoge concentratie van gonadotropines.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*