Fibrillatie en Whisking Cellars

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Ventriculaire fibrillatie (fladderen, fibrilleren) is een aandoening van de hartfrequentie, die tot uiting komt door stimulatie van de hartspier tijdens de periode van relatieve breking en het ongecoördineerde werk.

Ventriculaire fibrillatie of flutter treedt meestal op als gevolg van hypoxie, de toxische effecten van bepaalde geneesmiddelen (bijv. De antioxidanten die worden gebruikt om de huid te behandelen, enz.), Of als gevolg van het gebruik van andere geneesmiddelen (bijv. gebruikt om de huid te behandelen). (bijvoorbeeld bepaalde anesthetica, digitalis, kwikdiuretica, kinidine), cardiale procedures of hartritmestoornissen (bijvoorbeeld de carotidekamer, de carotidekamer, de carotidekamer, de carotidekamer, enz.). ventriculaire tachycardie, atrioventriculair blok of vroege extra weeën.

Symptomen van ventriculaire fibrillatie en fladderen

Als gevolg van ventriculaire fibrillatie of flutter, verliest de patiënt binnen een paar seconden zijn bewustzijn en na minder dan een minuut komen de volledige symptomen van klinische dood voor als gevolg van cerebrale ischemie.

Het elektrocardiogram vertoont een typisch ziektepatroon van ongelijkmatige iso-elektrische lijngolflengte, onregelmatig sinusoïdaal diagram – ventriculaire fibrillatie of soms regelmatige sinusoïdale lijn – ventriculaire flutter.

Behandeling van ventrikelfibrillatie

Een optie voor het behandelen van ventriculaire fibrillatie is elektrische of farmacologische defibrillatie (intraveneuze toediening van procaine amidide of xylocaïne).

Een paar seconden flikkering verdwijnt meestal spontaan, met een langere prognose, afhankelijk van de snelheid van eerste hulp. Prognose is altijd slecht met ernstige cardiale schade en recidiverende ventriculaire fibrillatie.

Als gevolg van klinische dood is een volledige reanimatieprocedure vereist.
Zhaneta Malec

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*