Defecten Inborn Macics

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Misvormingen in de baarmoeder kunnen menstruatiestoornissen, pijn, miskramen, primaire onvruchtbaarheid en perinatale complicaties omvatten. Een volledige afwezigheid van de baarmoeder of sluiting van de menstruatiebloedafvoer naar de vagina komt tot uiting door een gebrek aan menstruatie. Deze aandoening wordt vaak geassocieerd met periodieke aanvallen van buikpijn, die regelmatig voorkomen.

Deze aandoeningen komen voor bij alle defecten die verband houden met de normale werking van de baarmoeder zelf en die optreden bij het afsluiten van het uitstroomkanaal. Het verschijnen van menstruaties, maar zeldzaam en zeldzaam, wordt geassocieerd met een vermindering van het volume van de baarmoeder.

Primaire onvruchtbaarheid in dit orgaan wordt veroorzaakt door slechtere omstandigheden in de baarmoeder, die niet bevorderlijk zijn voor het nestelen van het embryo, ondanks het juiste proces van bevruchting van de eicel door het sperma.

Als het embryo wordt genest (soms op de verkeerde plaats – er wordt gesproken over een buitenbaarmoederlijke zwangerschap), kunnen miskramen of vroeggeboorte ontstaan, wat geassocieerd is met een slechtere bloedtoevoer naar de baarmoedercellen, verminderd volume of grotere prikkelbaarheid en samentrekbaarheid van de spieren van deze orgaan. Al deze afwijkingen kunnen optreden bij aangeboren misvormingen in de baarmoeder.

Een groot aantal zwangere vrouwen lijden aan cardiovasculair falen, en de foetus groeit langzamer en heeft meer kans om abnormaal te worden gelokaliseerd. Het percentage complicaties dat optreedt tijdens de bevalling en de behoefte aan obstetrische interventie wordt ook verhoogd.

Erkenning van congenitale misvormingen in de baarmoeder

Een gedetailleerde beoordeling van het defect is belangrijk om de chirurgische ingreep correct te kunnen uitvoeren en een aanname te kunnen doen over de genezing van het defect, dat vaak verband houdt met een belangrijk aspect – de mogelijkheid van zwangerschap en de geboorte van een gezond kind.

Het basis gynaecologische onderzoek en echografie werden gebruikt in het diagnostische proces – deze methoden worden als eerste stap genomen bij het bepalen van de diagnose. De klinische geschiedenis van het type, de frequentie en de ernst van de symptomen en van het mogelijke optreden van andere systemische defecten bij de patiënt moet ook correct worden gemeld. Het is ook belangrijk om een interview te hebben over de familiegeschiedenis van soortgelijke problemen.

Andere studies die nuttig zijn bij de beeldvorming van vrouwelijke genitaliën en de juiste diagnose omvatten hysterosalpingografie (evaluatie van interne anatomische relaties van de baarmoederholte), hysteroscopie (direct inzicht in de baarmoederholte) en magnetische resonantie (niet-invasief en zeer effectief bij het vaststellen van een juiste diagnose).

Een bekken echografie van een kleinere vrouw geeft informatie over de vorm en de geschatte grootte van de baarmoeder (vooral het kan vergrote en met bloed gevulde organen tonen), en beoordeelt de baarmoederholte en de specifieke structuren (endometrium). Bij patiënten waarbij het niet mogelijk is om het onderzoek transthoracaal uit te voeren, wordt abdominale echografie gebruikt. Een van de regels is dat je een blaastest en een tweede fase van je menstruatiecyclus moet ondergaan.

Behandeling van congenitale misvormingen van de baarmoeder

De beste behandelmethode bij congenitale misvormingen van de baarmoeder is chirurgische ingreep en correctie van afwijkingen in de baarmoeder – alleen deze procedure garandeert meestal volledige genezing en eliminatie van eventuele symptomen van de ziekte. Soms is deze behandeling noodzakelijk wanneer een vrouw zwanger wil worden en een gezond kind wil melden.

De prognose is positief in het geval van therapeutisch management. Gelijktijdige defecten van andere vrouwelijke geslachtsorganen en afwijkingen in de urinewegen evenals comorbiditeiten verergeren de prognose. Sommige patiënten hebben ook contra-indicaties voor chirurgische behandeling van aangeboren misvormingen van de baarmoeder.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*