Daarnaast zijn er talloze en kleine mee-eters

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De primaire huidlaesie van Trądziku is de comedo, die na evacuatie donkere, uitdruipende en grijzige massa’s aan de bovenkant vrijgeeft. Als gevolg van druk en intens ontstekingsproces worden papulopapulaire uitslag en etterende cysten gevormd.

Trądziku wordt meestal geassocieerd met talgachtige huidbetrokkenheid op het gezicht, de rug en de borst. Het klinische verloop is meestal chronisch en de laesies verzwakken lichtjes tijdens de zomer als gevolg van de verhoogde blootstelling aan zonlicht.

Gemeenschappelijke Trądziku-variëteiten

Naast de meest voorkomende variëteit van Trądziku, waarin knobbels en puisten worden waargenomen naast mee-eters, zijn er verschillende andere klinische vormen die worden gekenmerkt door verschillende maten van ernst en morfologische verschijning van huidlaesies.

Trądzik wordt gekenmerkt door zwakke laesies met overwegend mee-eter en papulaire laesies, die zich meestal op het gezicht en de rug bevinden. Deze variëteit wordt verergerd op de leeftijd van de puberteit en verdwijnt dan spontaan na enkele jaren van ziekte.

Trądzik Roppowiczs worden gekenmerkt door purulente cysten, die genezen met het proces van littekens (littekens zijn ongelijk, diep en vaak erg ontsierend).

Trądzik, gericht, wordt uitgevoerd met diepe infiltraties en olie-cysten, die vaak samenvloeien om een beeld te vormen van grotere uitbraken van ziekten. Daarnaast zijn er talrijke en fijne mee-eters. In aanvulling op de typische locaties, wordt dit ras vaak gevonden in de huid van de oksels, liezen en billen. Deze vorm verschijnt alleen bij mannen.

Trądzik litteken wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van littekens in het gebied van Trądzik-bloemen, vaak naast de geconcentreerde of etulente variëteit. Soms is het van een geïsoleerd type en kan het de nekhuid beïnvloeden.

Trądzik met algemene symptomen wordt gekenmerkt door een ernstig klinisch beloop en treedt alleen op bij jonge mannen. Huidlaesies ontleden zich, en de ziekte gaat gepaard met een toename van de witte bloedcellen in het serum en een versnelde afname van de rode bloedcellen (ESR), en vaak komen gezamenlijke aandoeningen en koorts samen.

Trądzik wordt geïnduceerd door verschillende klinische vormen. De ziekte kan beroepsmatig zijn (meestal na contact met chloor, oliën en kinderen), drugsgerelateerd (na het gebruik van steroïden, jodium, barbituraten en andere preparaten), cosmetica (veroorzaakt door het gebruik van poeders en roze).

Trądziku wordt ook veroorzaakt door een ziekte bij baby’s die wordt veroorzaakt door overmatige verzorging en het gebruik van formules met irriterende chemicaliën.

Behandeling van Trądziku vaak

Bij de systemische behandeling van Trądziku werden tetracyclines met antimicrobiële eigenschappen en remmende enzymen uitgescheiden door Propionibacterium acnes gebruikt.

De preparaten moeten gedurende een aantal maanden chronisch worden toegediend. Tegelijkertijd moeten B-vitamines, met uitzondering van vitamine B12, worden gebruikt. Andere antibacteriële geneesmiddelen kunnen worden gebruikt voor het toedienen van erytromycine, minocycline of doxycycline. Een andere vitamine die helpt bij de behandeling van Trądziku is vitamine PP, die een anti-aging effect heeft.

In de Trądziku-variant met systemische symptomen wordt een goed therapeutisch effect verkregen door toediening van kleine doses glucocorticosteroïden.

In TrądzikU gemeenschappelijke externe therapie wordt het aanbevolen om voornamelijk aërosolen, suspensies, poeders of pasta’s te gebruiken, omdat de zalven verstopping van de estuaria van haarfollikels veroorzaken. Preparaten met anti-aging, keratolytische, antimicrobiële en ontstekingsremmende effecten moeten lokaal worden toegediend.

Aërosolen of oplossingen die antibiotica bevatten (tetracyclines, erytromycine, neomycine, clindamycine) of benzoylperoxide of azelaïnezuur moeten worden gebruikt voor Trądziku-gevallen met ernstige huidklachten. Lokale toepassing van vitamine A-preparaten wordt aanbevolen bij mee-eters en klontjes.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*