Chronische psoriasis met veranderingen in de werkgelegenheid

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Phyrriasis lichenoides chronica is een ziekte die voorkomt met fijne, verspreide en symmetrisch geplaatste huidlaesies in de vorm van exfoliërende knobbeltjes die geen systemische symptomen veroorzaken.

Chronische psoriasis komt vaker voor bij jonge mensen. De redenen voor het optreden van huiduitslag zijn niet uitgelegd. Besmettelijke intra-organische uitbraken worden vermoed van enige betekenis, omdat huidlaesies soms verdwijnen nadat ze zijn verdwenen.

Symptomen van chronische psoriasis

Chronische psoriasis treedt op bij papulaire laesies die vergelijkbaar zijn met die bij psoriasis. Bloedingen zijn echter zichtbaar in de elementen van de uitslag. De afwijkingen vertonen geen neiging om samen te smelten tot grotere uitbraken van ziekten.

Een bepaalde multidimensionaliteit van huidlaesies is het gevolg van verschillende ontwikkelingsperiodes, wanneer individuele laesies op een bepaald moment worden gevonden. De meest voorkomende locatie is de huid van de romp en ledematen, met de besparing van gezicht, handen en voeten. De ziekte is chronisch, soms duren de huidlaesies zelfs vele jaren.

Diagnose van chronische psoriasis

Het verschijnen van huidlaesies vormt de basis voor de diagnose van chronische psoriasis. De differentiatie houdt in het bijzonder rekening met psoriasis (het wordt gekenmerkt door een hogere neiging om huidlaesies te combineren in grotere laesies, er worden geen bloedingen waargenomen in het verloop van de ziekte, het histologisch onderzoek van weefselfragmenten is doorslaggevend).

Bovendien kan de secundaire vaginale uitslag in de syfilis vergelijkbare klinische symptomen vertonen, maar zich vaak op de handen, voeten of gezicht bevinden en heeft een positieve syfilisserologie.

Behandeling van chronische psoriasis

De behandeling van chronische psoriasis is gebaseerd op de toediening van antibiotica, die een breed scala aan antibacteriële effecten hebben en niet alleen die van bepaalde micro-organismen. Bovendien is het noodzakelijk om de procedure te associëren met toediening van kleine doses glucocorticosteroïden.

Het is belangrijk om gedetailleerde onderzoeken uit te voeren die intra-organische besmettelijke uitbraken kunnen onthullen. Het gebruik van fototherapie is gunstig bij zeer uitgebreide laesies.
Mariusz Kłos

– Huidziekten voor medische studenten en artsen “, Stefania Jabłońska, Tadeusz Chorzelski, ed. PZWL Medical Publishing House, Warsaw.
– Dermatologie en venereologie, leerboek voor medische scholen “, red.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*