Bubble-and-Upical Drainage

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De vesico-urineafvoer kan asymptomatisch zijn. Het wordt vaak gedetecteerd bij patiënten (vooral kinderen) met recidiverende, onbehandelde urineweginfecties. Als gevolg hiervan worden onvrijwillig weken, pijn en branden waargenomen tijdens het plassen en frequente druk op de urine.

Een kenmerkend symptoom bij de alveolaire urinaire uitstroom kan een gevoel van snel vullen van de blaas na het urineren zijn. De ziekte kan gepaard gaan met pijn in de lumbale regio. Onbehandelde blaas en ureter uitstroom kunnen leiden tot ernstige infecties en zelfs bloedvergiftiging. Naarmate de ziekte voortschrijdt, kunnen nierschade en chronisch hartfalen optreden.

De diagnose is gebaseerd op beeldvorming van de urinewegen. Echografie en intraveneuze chargrafie (intraveneus contrast voor visualisatie van urinewegen) zijn abnormaal onjuist. Mycobacterium cystouretrografie is de meest informatieve en classificeerbare studie.

Behandeling van de uitstroom van de urineblaas

Preventie van urineweginfecties door het gebruik van antibiotica of chemotherapeuten is belangrijk bij het therapeutisch beheer van de uitstroom van blaas en urineleiders. nitrofurantoïne, kotrimoxazol).

Invasieve technieken worden gebruikt in gevallen van gevorderde ziekte. Ze zijn aangegeven in het geval van gradaties IV en V volgens de classificatie of wanneer verscheidene jaren van conservatieve behandeling niet effectief zijn, nierschade, stenose in de urinewegen optreedt, de ziekte voortgaat ondanks de behandeling. De controle en mogelijke behandeling van hypertensie en proteïnurie vertragen de ontwikkeling van chronisch nierfalen aanzienlijk.

Prognose is over het algemeen goed – lagere niveaus (I-III) kunnen spontaan verdwijnen. Slechts één op de vijf kinderen heeft geen verbetering of progressie van de ziekte (dit geldt voor kinderen met een hogere ontwikkelingsfase).

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*