Bovendien moet rekening worden gehouden met andere neurologische aandoeningen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het basissymptoom van dystonie is kenmerkende onvrijwillige spierspasmen in verschillende delen van het lichaam, die niet kunnen worden gecontroleerd en onafhankelijk zijn van de wil van de patiënt.

Onbedoelde contracties beïnvloeden zowel agonistische als antagonistische spieren (d.w.z. de spieren van de spieren van de spieren van agonisten en de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de geslachtselonisten). De Commissie zal nauw blijven samenwerken met de lidstaten (bijvoorbeeld de buiggroep en anderen die verantwoordelijk zijn voor het rechttrekken van de ledematen).

Hun overlapping met elke beweging is kenmerkend, d.w.z. zij hangen af van de wil van de patiënt (bijvoorbeeld de wil van de patiënt, de wil van het lichaam van de patiënt, de wil van het lichaam van de patiënt, enz.). met de hand naar een voorwerp reiken). De weeën worden vaak gekenmerkt door aanzienlijke pijn en kunnen worden veroorzaakt door bewegingen.

Het is karakteristiek om verbetering te observeren onder invloed van stimuli, b.v. Als u bepaalde gebieden aanraakt, verdwijnen de symptomen vaak na deze procedure.

Vanwege de aard van de symptomen, is de afstand verdeeld in brandpuntsafstanden (met betrekking tot bijvoorbeeld ooglid knipperen, samentrekking van de spieren van de nek, strottenhoofd, handen), segmentaal (bijv. De spieren van het lichaam, de spieren van de spieren van het lichaam, de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van het lichaam, de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de spieren van de lichaam, etc.). naast elkaar bestaan van buitensporige aanscherping van oogleden met samentrekking van andere gelaatsspieren of strottenhoofd), multifocaal (symptomen betreffen tal van lokalisaties), semi-focaal (samentrekking treedt op aan één zijde van het lichaam) en algemeen (zware vormen belemmeren normaal functioneren, waarin samentrekking treft veel spiergroepen).

Afstandsherkenning

Bepaling van de dystonie-diagnose is mogelijk nadat kenmerkende klinische symptomen zijn gedetecteerd en nadat een grondig interview is uitgevoerd om de aard van de symptomen, hun ernst en de situaties waarin ze optreden te bepalen.

In sommige gevallen is het mogelijk om de ziekte te bevestigen door geschikte genetische tests uit te voeren. Het is belangrijk om te bepalen of de dystonie reageert op het gebruik van kleine doses van de bereiding van levodopaedia met een enzymremmer decarboxylase (als een goed therapeutisch effect wordt bevestigd, is het een type van 5 dystonie).

Bij distorsiedifferentiatie moet in de eerste plaats rekening worden gehouden met krimp in het halve vlak, psychogene distensies, de ziekte van Wilson en andere aandoeningen met vergelijkbare klinische symptomen.

Bovendien moeten andere neurologische stoornissen worden overwogen, waarbij het eerste symptoom onvrijwillige bewegingen van verschillende delen van het lichaam kan zijn (bijvoorbeeld het bewegingsapparaat, het bewegingsapparaat, enz.). in de loop van een beroerte, vergiftiging, infectie of andere aandoening).

Behandeling van dystonie

Farmacologische procedures en, in sommige gevallen, chirurgische methoden werden gebruikt om de dystonie te behandelen. Als de symptomen focaal zijn, wordt het gunstige therapeutische effect verkregen na injecties van het botulinumtoxine (deze procedure vereist echter herhaling, elke specifieke tijd).

In de vorm van een dystonie met gegeneraliseerde onwillekeurige bewegingen worden preparaten van levodopoeia gebruikt, die vaak effectief zijn. Daarnaast kunnen cholinolinolytische geneesmiddelen, baklofen of sommige benzodiazepinen worden toegediend.

De indicaties voor chirurgische behandeling van distensa worden individueel bepaald in gevallen van ineffectiviteit van conservatieve behandeling met het gebruik van farmacologische middelen.

Symptomen van de nekspieren kunnen operatief worden behandeld door de spieren die verantwoordelijk zijn voor de dystonie te nervosiseren, en in gegeneraliseerde vormen wordt de schade aan de structuren van het centrale zenuwstelsel – bleke knop of heuvel – chirurgisch gezocht of gestimuleerd door hoogfrequente stroom, dus- “bleke thalamus” genoemd. Lage kern.

Afstand prognose

Een geschikte behandeling van dystonie (met behulp van farmacologische of chirurgische methoden) verbetert vaak, maar bij sommige patiënten neemt de afwijking toe en ontwikkelt zich een blijvende invaliditeit in de loop van de tijd. In het geval van stembanden kunnen ook complicaties in de vorm van spraakstoornissen optreden.

Vaak wordt afstand geassocieerd met een aanzienlijke verslechtering van het dagelijks leven en interpersoonlijke relaties. Depressieve stoornissen en een laag zelfbeeld komen vaker voor bij patiënten met dystonie. Multifocale, semifocale en algemene condities zijn bijzonder ongunstig vanwege het grotere gebied dat wordt beïnvloed door de afwijking.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*